Vergleiche Preise für Eintrittskarten, Touren und Führungen von verschiedenen Webseiten | TicketLens

Heineken Experience

Mit TicketLens:
Die besten Angebotevon verschiedenen Webseiten finden.
Last Minute Ticketsauf vielen Webseiten finden.
Preise vergleichenund Zeit & Geld sparen.
Datum wählen und verfügbare Tickets, Touren & Aktivitäten finden:

Tickets

Heineken Experience
4.5(2659)
 
10-Seconden Samenvatting Een leuke rondleiding van de eenmalige Heineken Brouwerij Lees de geschiedenis van het beroemde biermerk, het verhaal achter het steeds evoluerende logo en volg ook een brouwproces Rijd een virtueel draagpaard en deel ook aan pubspelen Sip op gratis biermonsters en laat de tour in hooggeest Upgrade naar het VIP-pakket voor 5 premium bierproeverijen op de tour Uw Ervaring De Heineken Experience zorgt ervoor dat je met veel spijt je verlaat! Neem een interactieve rondleiding door de voormalige Heineken Brouwerij die nu is omgezet in een wereldklasse museum. U kunt alles leren over de Heineken familie die het beroemde merk creëerde. Stem in sessies die u laten zien hoe het logo van het merk door de jaren heen is ontwikkeld en volg ook een brouwproces. De deskundigen zullen u door elke stap laten zien - van het verzamelen van water om het bier te bottelen. Leer een tip of twee op het gieten van een pint met perfectie! Veel plezier met het rijden van een virtueel draagpaard om de steegjes van Amsterdam, en ook een 4D 'Be the Beer' ervaring. Na het proberen van je hand bij een paar pubspellen en het opnemen van een lekker Nederlands drinkliedje, kun je het beste deel van de tour ophalen. Sip op bier! Krijg twee gratis biermonsters als onderdeel van de tour. Deze ervaring in Amsterdam kan niet gemist worden!
auf 4 Webseiten
Angebote ansehen

Extras

Kombi-Ticket: Heineken Experience & Grachtenfahrt
4.5(1803)
 
Genießen Sie eine Bootsfahrt auf dem Kanal und bevorzugten Eintritt zum Heineken Experience in Amsterdam. Fahren Sie an wunderschönen Brücken und Handelshäusern vorbei und erfahren Sie alles über den traditionellen Brauvorgang des Heineken Premium Lagers.
auf 2 Webseiten
Angebote ansehen
Kombi-Ticket: Heineken Experience & Grachtenfahrt
4.6(1458)
 
Machen Sie eine selbstständige Tour durch die frühere Heineken-Brauerei mit einer Eintrittskarte zur Heineken Experience und genießen Sie eine 1-stündige Grachtenfahrt in Amsterdam.
auf 5 Webseiten
Angebote ansehen
A'DAM LOOKOUT & Kanalrundfahrt & Heineken Experience - Rock the City
5.0(96)
 
Erleben Sie den A'DAM Lookout, eine Kanalrundfahrt und die Heineken Experience!
tiqets.com
Webseite öffnen
Kombi-Ticket: Hop-On/Hop-Off-Bus & Heineken Experience
4.3(29)
 
Sehen Sie das Beste von Amsterdam bei einer Hop-On/Hop-Off-Busfahrt. Erfahren Sie mehr über das Brauen der feinsten Lagerbiere von Heineken bei der „Heineken Experience“.
getyourguide.com
Webseite öffnen
Sprache
Währung
© 2018-2019 Ulmon GmbH. Alle Rechte vorbehalten. Made with love in Vienna.