Compare Prices for Attraction Tickets, Tours, and Activities from Different Websites | TicketLens

Heineken Experience

TicketLens lets you:
Search multiple websites at onceand find the best offers.
Find tickets, last minuteon many sites, with one search.
Book at the lowest price!Save time & money by comparing rates.
Select a date to find available tickets, tours & activities:

Tickets

Heineken Experience
4.5(2648)
 
10-Seconden Samenvatting Een leuke rondleiding van de eenmalige Heineken Brouwerij Lees de geschiedenis van het beroemde biermerk, het verhaal achter het steeds evoluerende logo en volg ook een brouwproces Rijd een virtueel draagpaard en deel ook aan pubspelen Sip op gratis biermonsters en laat de tour in hooggeest Upgrade naar het VIP-pakket voor 5 premium bierproeverijen op de tour Uw Ervaring De Heineken Experience zorgt ervoor dat je met veel spijt je verlaat! Neem een interactieve rondleiding door de voormalige Heineken Brouwerij die nu is omgezet in een wereldklasse museum. U kunt alles leren over de Heineken familie die het beroemde merk creëerde. Stem in sessies die u laten zien hoe het logo van het merk door de jaren heen is ontwikkeld en volg ook een brouwproces. De deskundigen zullen u door elke stap laten zien - van het verzamelen van water om het bier te bottelen. Leer een tip of twee op het gieten van een pint met perfectie! Veel plezier met het rijden van een virtueel draagpaard om de steegjes van Amsterdam, en ook een 4D 'Be the Beer' ervaring. Na het proberen van je hand bij een paar pubspellen en het opnemen van een lekker Nederlands drinkliedje, kun je het beste deel van de tour ophalen. Sip op bier! Krijg twee gratis biermonsters als onderdeel van de tour. Deze ervaring in Amsterdam kan niet gemist worden!
on 4 websites
View Offers

Specials

Amsterdam: Canal Cruise & Heineken Experience Ticket
4.5(1668)
 
Enjoy a combination canal cruise tour with skip-the-line entry to the Heineken Experience in Amsterdam. Cruise past beautiful bridges and merchant houses, then learn about the historic brewing process behind Heineken’s premium lagers.
getyourguide.com
View on Site
Amsterdam: Heineken Experience and 1-Hour Canal Cruise
4.6(1451)
 
Take a self-guided tour of the original Heineken factory with an entrance ticket to the Heineken Experience, and then enjoy a 1-hour boat trip along the canals of Amsterdam.
on 4 websites
View Offers
A'DAM LOOKOUT & Canal Cruise & Heineken Experience - Rock the City
5.0(92)
 
Experience A'DAM Lookout, Canal Cruise and Heineken Experience all in one day!
tiqets.com
View on Site
Amsterdam: Hop-On Hop-Off Bus Tour and Heineken Experience
4.3(29)
 
See the best of Amsterdam on a hop-on hop-off bus tour. Learn about the brewing process behind Heineken’s finest lagers at the Heineken Experience.
getyourguide.com
View on Site
Get the App:itunes app store
© 2018 Ulmon GmbH. All rights reserved. Made with love in Vienna. Imprint